Szilveszter 2017/2018 a St. Andrea Wine & Gourmet Bar-ban!
Helyszín: St. Andrea Wine & Gourmet Bar
Cím: 1055 Budapest ,Bajcsy-Zsilinszky út 78.
Dátum: 2017 December 31
Időpont: 19:00 órától
Tel: +36 (1) 269-0130, +36 (30) 488-2902
E-mail: info@standreaborbar.hu
Web: rendezveny.standreaborbar.hu
Szeretettel várjuk az év utolsó napján is a St. Andrea Wine & Gourmet Barban !
Executive séfünk Barna Ádám különleges ünnepi ételfogásai , sommelierünk borválasztása kellemes élőzene kíséretében teszik felejthetetlenné az év utolsó estéjét !
Érdeklődés és további információ:
Telefon +36 1 269 0130, +36 30 488 2902
info@standreaborbar.hu
Vacsoramenü
Dinner menu
St. Andrea 75 koktél
Üdvözlet a konyháról
Amuse Bouche
St. Andrea Tündökölj 2016 1dl
Hamachi, sütőtök, sudachi
Hamachi, pumpkin, sudachi
St. Andrea Kedves 2016 1dl
Kacsamáj, dió, mangó
Duck liver, walnut, mango
St. Andrea Örökké 2013 1dl
Derelye, fácán, gesztenye
Ravioli, pheasant, chestnut
St. Andrea Áldás 2009 1 dl
Wagyu bavette, bortörköly, lardo, burgonya
Wagyu bavette, wine marc, lardo, potatoes
vagy / or
Fürj, kelbimbó, mandarin, cippolino
Quail, Brussels sprout, mandarin, chipolino
St. Andrea Mysterium 2008 1dl
Piemonti mogyoró, nugát, kávé
Piemont peanuts, nougat, coffee
Éjféli koccintás St. Andrea pezsgővel
Midnight toast with St. Andrea sparkling wine
Éjféli menü
Midnight menu
Savanyú káposztaleves, gyömbér, malaccsászár
Sour cabbage soup, ginger, pig belly
Lencse, alma, zeller
Lentils, apple, celery
A menü ára borokkal: 36.000 Ft / fő, mely tartalmazza a 12,5% szervizdíjat, welcome drinket és
egy üveg ásványvizet (0,75l) tartalmaz. Az ezen felüli italfogyasztás a la carte történik és fogyás szerint
kerül elszámolásra. A változtatás jogát fenntartjuk.
The price of the menu: 36.000 Huf / person. It contains a 12,5% service charge, wines, a welcome drink and
a 0,75l mineral water. Any other drinks you can order and pay a la carte. We reserve the right to make changes.
További Programok
Akciók
Hírek
2020-02-20
Minden borbarát tudja, hogy ha február, akkor Furmint. A furmint szempontjából koncentrált időszakban országszerte, sőt immár határainkon túl is éttermek, borkereskedők, események hívják fel a figyelmet a szőlőfajta értékeire.
2020-02-20
Bizarr vészhelyzet alakult ki Lustenau városában.
2020-02-19
Ismét megnyitja kapuit április első hétvégéjén a VinCE Budapest Wine Show a Várkert Bazárban. Az ország egyik legjobban várt beltéri boros eseményén több száz bor, pezsgő és párlat kóstolására lesz lehetőség.
2020-02-18
Nemzetközi irodalmi díjátadó ceremóniát színezett a vörös házasítás: a REDy.
2020-02-17
Az Argiolas szardíniai birtokon 5000 tonna szőlőt szüretelnek évente. Mariano és Barbara büszkék arra, hogy csak őshonos fajtáik vannak, így hozzájárulnak a körkörös gazdasághoz.
2020-02-12
Rekordszintre emelkedett a francia borok és szeszesitalok exportja tavaly, de az idei kilátások egyelőre kedvezőtlenek - írja az MTI a francia bor- és szeszesital-exportőrök szövetségének (FEVS) közlése nyomán.
2020-01-30
A Debrecen város bora címet most először egy teljes borkínálatban, hét kategóriában ítélték oda, a díjazottak egy évig lesznek a város borai.
2020-01-30
A globális felmelegedés miatt átrendeződik a világ bortérképe a következő évtizedekben – tájékoztat az EuroNews egy amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) megjelent tanulmányra hivatkozva.
2020-01-29
Több mint 800 magyar és külföldi borral, Furmint teremmel, valamint mesterkurzusokkal és előadásokkal várja az érdeklődőket a Winelovers Grand borkóstoló szombaton a Corinthia Hotel Budapest termeiben.
2020-01-25
3600 hektoliter bort veszített el egy Kalifornia állambeli borgazdaság, miután az egyik bortartály ajtaja kinyílt szedán. A CNN híre szerint a bor egy patakba folyt Sonoma megyében.