www.borutazo.hu » Receptklub
Receptklub 

DISZNÓTOROS TÖLTÖTT KÁPOSZTA - Magyarországi sváb recept

DISZNÓTOROS TÖLTÖTT KÁPOSZTA

DOLMA - Délvidéki szüreti étel

DOLMA

FÁCÁNMELL ÉDESEMNEK - burgonyabejglivel és vörösboros gyümölcsökkel

FÁCÁNMELL ÉDESEMNEK

FORRALT BOR - pikáns recept, ahogyan mi szeretjük

FORRALT BOR

Medvehagymás fűszervaj - másként, mint máskor

Medvehagymás fűszervaj

MEZEI NYÚL VADAS MÁRTÁSSAL - Mezeink fürgéje kertem zöldjeinek mártásával

MEZEI NYÚL VADAS MÁRTÁSSAL

Narancsos kacsa - Látomás Cuvée mártással

Narancsos kacsa

Sonkás csirkemell medvehagyma szósszal - könnyű, gyors recept medvehagyma rajongóknak

Sonkás csirkemell medvehagyma szósszal

SÜTŐTÖKLEVES - szárított füstölt sonkával, krémsajtos házikenyérrel

SÜTŐTÖKLEVES

SZÖGELT MUSTOS PECSENYE RÉTI GOMBÓCCAL - Kunsági szüreti fogás

SZÖGELT MUSTOS PECSENYE RÉTI GOMBÓCCAL
első előző 1 2 következő utolsó
A lista folytatódik a következő oldalon!
 
Programajánló 
XI. Szent Márton Napi Újbor Ünnep a Bock Pincében
Gasztronómiai rendezvény
Helyszín: Bock Körpince
Cím: 7773 Villány, Batthyány u. 15.
Dátum: 2014-11-07 - 2014-11-08
SEBESTYÉN CSABA MÁRTON NAPI BORVACSORÁJA A PLATÁN HOTELBEN
Borvacsora
Helyszín: Hotel Platán****
Cím: 4030 Debrecen, Somlyai u. 10.
Dátum: 2014-11-07
Időpont: 19:00 órától
Tokaj-Hegyalja Piac - Szatyrok, táskák, zvekkerek
Vásár
Helyszín: a Sárga Borház körüli téren
Cím: Mezőzombor, a 37-es főút melletti Disznókő Szőlőbirtokon
Dátum: 2014-11-09
Tokaj-Hegyalja Piac - Békebeli szaloncukor és játékvásár
Vásár
Helyszín: a Sárga Borház körüli téren
Cím: Mezőzombor, a 37-es főút melletti Disznókő Szőlőbirtokon
Dátum: 2014-12-14
Ki-kicsoda? 
Kurucz András

Kurucz András

Szeremley Huba

Szeremley Huba

Borvidék:
Badacsonyi borvidék

Frittmann Péter

Frittmann Péter

Borvidék:
Kunsági borvidék

Légli Géza

Légli Géza

Borvidék:
Balatonboglári borvidék

Ruppert Ákos

Ruppert Ákos

Borvidék:
Villányi borvidék

Lexikon 

Asti

Pezsgőféle. Olaszország, piemonti terület. Tulajdonképpen Asti Spumante, de 1994-től a D.O.C.G. besorolás óta csak Asti. Szőlőfajták: Moscató biancó, Muscat blanc á Petits Grains. A készítés módja a lényeg, ugyanis a pezsgőgyártás

Cefre

Zúzott, esetleg erjedő vagy erjesztésre előkészített gyümölcs (szőlő).

Hosszú bor

Zamatos, testes bor, melynek íze a lenyelés után még hosszú ideig érezhető az ember szájában.