Akciók

Bock Barátok csomag 2016
Bock Barátok csomag 2016
Jöjjön el Villányba és töltsön el egy szép napot Bock borkóstolóval, 4 fogásos vacsorával és egy palack Ermitage-al!
Akció ideje: 2016-01-11 2016-12-31
Időtartam: 2 nap/1 éjszaka
Szállás: Bock Hotel Ermitage****
Ellátás: program szerint
Elhelyezés: 2 ágyas szobában
Részvételi díj: 45.600 Ft/1 éj/2 nap/2 fő-től
Bock Spa csomag 2016
Bock Spa csomag 2016
Pihenje ki fáradalmait Villányban párjával, többek között szőlőmagolajos hátmasszázs és korlátlan wellness használat segítségével.
Akció ideje: 2016-01-11 2016-12-31
Időtartam: 3 nap/2 éjszaka
Szállás: Bock Hotel Ermitage****
Ellátás: program szerint
Elhelyezés: 2 ágyas szobában
Részvételi díj: 53.200 Ft/2 éj/3 nap/2 fő-től
Bor és kultúra
Bor és kultúra
Töltsön el néhány kellemes napot Baranyában! A recept egyszerű: két nap szállás Villányban egy pécsi kirándulással fűszerezve.
Akció ideje: 2016-03-09 2016-12-22
Időtartam: 3 nap/2 éjszaka
Szállás: Bock Hotel Ermitage****
Ellátás: svédasztalos reggeli
Elhelyezés: 2 ágyas szobában
Részvételi díj: 79.900 Ft/2 fő/2 éj-től

Hírek

Mátrai borásszal bővült a Junibor: Babiczki László az új tag
Mátrai borásszal bővült a Junibor: Babiczki László az új tag
2016-12-06

A Junibor éves közgyűlését tartotta Móron tegnap, ahol szavaztak az új tagok felvételéről is.

Megindult a közösségi infrastruktúra-fejlesztés Tokaj-Hegyalján
Megindult a közösségi infrastruktúra-fejlesztés Tokaj-Hegyalján
2016-12-03

Három közösségi borászati feldolgozóüzem épül Tokaj-Hegyalján, és rövidesen elindulnak a borvidék közösségi beszerzési, illetve marketing programjai is.

 

A borászatok 101 milliárd forintot elérő termelési értéke az élelmiszeripar 3 százalékának felel meg
A borászatok 101 milliárd forintot elérő termelési értéke az élelmiszeripar 3 százalékának felel meg
2016-12-03

A borászatok termelési értéke 101 milliárd forint, amely a teljes élelmiszeripari termelés 3,2%-ának felel meg – mutatott rá a Czerván György Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára a Tornai Pincészetben megtartott szakmai rendezvényen.

 

Csökken az olasz borok importja
Csökken az olasz borok importja
2016-12-03

A magyar borok kivitele 2014-ben 80 millió eurót, 2015-ben 82 millió, az idén augusztusig pedig 49 millió eurót tett ki. A hazai borászatok termelési értéke eléri a 101 milliárd forint, ez az élelmiszeripari termelés 3,2 százalékát teszi ki. Vannak még tartalékok a hazai borfogyasztás növelésében.

 

Óboradvent és vörösboros nadrágszíj a Bock Pincénél
Óboradvent és vörösboros nadrágszíj a Bock Pincénél
2016-12-02

Különleges, a piacon elérhetetlen muzeális tételekkel és exkluzív kiegészítővel várja az Ünnepeket a Bock Pince.

Év Bortermelője Magyarországon 2016
Év Bortermelője Magyarországon 2016
2016-12-02

2016. december 2-án 12 órakor, sajtótájékoztató keretében kihirdették a Magyar Bor Akadémia által gondozott „Év Bortermelője 2016” cím nyertesét.

Fördős Zé karácsonyi menüje
Fördős Zé karácsonyi menüje
2016-12-02

Az adventi időszak kapujában Fördős Zé gasztroblogger és a Ferrero megálmodta a tökéletes karácsonyi asztalt. A Ferrero karácsonyi workshopján a vendégek a pralinék segítségével egyedi asztaldíszeket gyárthattak, valamint elleshették Zétől a karácsonyi menü elkészítésének fortélyait.

 

Adventi Ünnep a Bazilikánál
Adventi Ünnep a Bazilikánál
2016-12-02

Elkötelezetség a gasztronómia iránt, szívügyük a street food 

Az Adventi Ünnep a Bazilikánál szervezői minden évben felkutatják a legújabb, legérdekesebb és legikonikusabb street food közösség képviselőit. Az idei évben sincs ez másként, hiszen november 25-től január 2-ig a Bazilika jobb oldalába, Bajcsy Zsilinszky útról nyíló utcába költöznek a legjobb utcai ételeket kínáló food truckok annak érdekében, hogy egy helyen minden nap hódolhassunk a street food ikonikus alakjai előtt.

Kiderült, hogy ki az 50 legjobb borász a Kárpát-medencében! – Itt a Borászok Borásza 2017 jelöltlistája!
Kiderült, hogy ki az 50 legjobb borász a Kárpát-medencében! – Itt a Borászok Borásza 2017 jelöltlistája!
2016-11-30

A Dr. Prónay Bence, Csapody Balázs és Gerendai Károly alkotta Vinum Praemium Alapítvány Kuratóriuma kibővített jelöltállító ülést tartott. Előzetesen felkérték a Borászok Borászait - Demeter Zoltán (2007), dr. Lőrincz György (2008), Szepsy István (2009), Légli Ottó (2010), Kaló Imre (2011), Györgykovács Imre (2012), Szentesi József (2013), Berecz Stéphanie (2014) és Bacsó András (2016) -, hogy állítsák össze saját jelöltlistájukat.

Pálinkával ízesített lazacfilé szeleteket mutatott be a Rézangyal
Pálinkával ízesített lazacfilé szeleteket mutatott be a Rézangyal
2016-11-30

Közös termékkel jelentkezik Magyarország vezető pálinkamárkája és az egyik legnagyobb hazai tengerihal-importőr, a Hering-Trade Kft. A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé termékcsalád bemutató eseményén a gasztroszakma három ismert személyisége készített inspiráló ünnepi előételeket a hagyományos nemzeti gyümölcspárlatokkal ízesített lazacfilé szeletekből.


Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet»

Garamvári Szőlőbirtok»

Ametiszt Hotel Harkány»

Belward Pincészet»

Bock Borászat»

Bock Hotel Ermitage**** & Óbor Étterem»

Évi Virág - Ajándék»

Gere Tamás és Zsolt Pincészete»

Neiner Pince»

Polgár Pincészet»

Villány- Siklósi Borút Egyesület»

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet»

St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet»

Deé Családi Pincészet»

Szél Fiai Fogadó és Cellárium»

Disznókő Szőlőbirtok és Pincészet»

Erzsébet Pince»

Gróf Degenfeld Kastélyszálló»

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Pincészet»

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel****»

Patricius Borház»

Puklus Pincészet»
Rákóczi Pince és Udvarház»
Szepsy Pince»

Tokaj Nobilis Szőlőbirtok»

Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok»