www.borutazo.hu » Bortúrák
Borbarátok Villányban Akció ideje: 2015-01-01 2015-04-30
Időtartam: akciós csomag szerint
Szállás: Diófás Panzió Villány
Ellátás: program szerint
Elhelyezés: 2 ágyas szobában
Részvételi díj: 40.900 Ft/2 éj/2 fő-től
Villányi hangulat Akció ideje: 2015-01-01 2015-04-30
Időtartam: akciós csomag szerint
Szállás: Diófás Panzió Villány
Ellátás: program szerint
Elhelyezés: 2 ágyas szobában
Részvételi díj: 40.900 Ft/2fő/2éj-től
Borbarát Tavasz Villányban Akció ideje: 2015-01-01 2015-04-30
Időtartam: akciós csomag szerint
Szállás: Diófás Panzió Villány
Ellátás: program szerint
Elhelyezés: 2 ágyas szobában
Részvételi díj: 39.900 Ft/2 fő/2 éj-től
Villányi 2=3 hétköznapok 2015 Akció ideje: 2015-01-05 2015-04-30
Időtartam: 4 nap/3 éjszaka
Szállás: Bock Hotel Ermitage**** Villány
Ellátás: program szerint
Elhelyezés: 2 ágyas szobában
Részvételi díj: 48.000 Ft/3 éj/2 fő-től
Ermitage csomag 2015 Akció ideje: 2015-01-05 2015-12-31
Időtartam: 3 nap/2 éjszaka
Szállás: Bock Hotel Ermitage**** Villány
Ellátás: program szerint
Elhelyezés: 2 ágyas szobában
Részvételi díj: 77.800 Ft/2 éj/2 fő-től
első előző 1 következő utolsó
A lista folytatódik a következő oldalon!
Programajánló 
Ki-kicsoda? 
Simon József

Simon József

Borvidék:
Egri borvidék

Koleda István

Koleda István

Kiss László

Kiss László

Borvidék:
Tokaji borvidék

Luka Enikő

Luka Enikő

Borvidék:
Soproni borvidék

Frittmann János

Frittmann János

Borvidék:
Kunsági borvidék

Receptklub 

Sonkás csirkemell medvehagyma szósszal
könnyű, gyors recept medvehagyma rajongóknak

Sonkás csirkemell medvehagyma szósszal

Itt a medvehagyma szezon! A népnyelvben sási-, porosz- vagy kígyóhagymaként, sajamásként ismert medvehagyma hajtásai a Mecsekben kora tavasszal bújnak elő. Az ízletes, fokhagymaillatú növény leveleit sokféleképpen felhasználhatjuk.

Erdeink aljnövényzetében március végén, április elején már szedhető a medvehagyma (Allium ursinum). Egyetlen veszélye, hogy ránézésre könnyen összetéveszthető a gyöngyvirág mérgező leveleivel, de szerencsére a medvehagyma erős fokhagymaillatot áraszt. A piacokon csokorba kötve árusítják.

[...]
Lexikon 

Pezsgő

A pezsgőbor, általános nevén pezsgő másodlagosan természetes úton erjesztett bor, mely alapborból vagy mustból készül. Alapvetően száraz, extra száraz, félszáraz és édes pezsgőket különböztetünk meg a következők alapján: Extra

Áterjesztés

A bor másodlagos erjesztése.

Borbetegségek

Mikroorganizmusok okozta rendellenes borhibák. Legsúlyosabb, az ecetesedés.