Gere Attila Pincészete

7773 Villány, Erkel Ferenc u. 2/A

Tel.: +36 (72) 492-839
Fax: +36 (72) 492-839
E-mail: Email linkje
Web: Weboldal linkje

GPS koordináták (DD):
Lat: 45.8634
Long: 18.4448

A bor nem szimplán egy termék, hanem egy olyan nemes nedű, melyben életre kel a borász, a tulajdonos személyisége is. A Gere borok sohasem a divathoz akarnak igazodni, hanem mindig a család ízvilága szerint készülnek. Gere Attila különösen a Cabernet műfajban erős. Készít tradicionális érlelésű és kishordós változatot, továbbá Kopár néven kerül forgalomba a Cabernet Sauvignon alapú zászlósbora, valamint a Weninger osztrák borásszal közös csúcsbora a Cabernet Franc Selection. A Solus jelentése: egyedi, mely egyben utal az erre a névre hallgató Merlot bor különleges voltára.

Ahogy más pincészeteknél itt sem hiányozhat egy szép Olaszrizling és egy friss Rosé, nem beszélve a borvidék tradicionális vörös boráról, a Kékoportóról. A kiváló évjáratokban készülő Kékfrankos Prestige pedig teljesen egyedi tagja ennek sornak.

A GERE pincészet borait 90%-ban a magyar piacon értékesíti, a fennmaradó rész leginkább nyugat-Európa országaiba kerül.

A Villányi borvidékre látogatók személyesen is megkóstolhatják a GERE család borait egyrészt a pincészetnél kialakított kóstolóteremben, illetve a Villány központjában található Crocus Gere Borhotelben, mely otthont ad azoknak a látogatóknak, akik több napon át élvezni szeretnék a varázslatos vidék kiváló borait.

Borok

Programok

Cimkék: Gere Attila Pincészete

 

Áttekintés

Szolgáltatások