Attila

Attila
Kiejtése: [-]
Származás:
Kocsis Pál állította elő a Rosa menna di vacca és a Mathiasz Jánosné muskotály keresztezésével.


Tőke:
Kissé fagyérzékeny, a szárazságot elviseli, talaj iránt nem igényes, tőkepusztulásra haj1amos.


Fürt:
Vállas, nagy, laza; a bogyó megnyúlt, fehér, nagy, mintázatlan, feltűnően hamvas; húsa ropogós, lédús, húsos; ize muskotályos; héja középvastag, olvadó.


Bor:
Csemegeszőlő.


Elterjedés:
Kizárólag hazánkban, igen kis területen termesztik.



Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet»

Bock Borászat»

Bock Hotel Ermitage**** & Óbor Étterem»

Évi Virág - Ajándék»

Gere Tamás és Zsolt Pincészete»

Neiner Pince»

Polgár Pincészet»

Villány- Siklósi Borút Egyesület»

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet»

St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet»

Deé Családi Pincészet»

Szél Fiai Fogadó és Cellárium»

Disznókő Szőlőbirtok és Pincészet»

Erzsébet Pince»

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Kastélyszálló****»

Patricius Borház»

Tokaj Nobilis Szőlőbirtok»