Pálinkával ízesített lazacfilé szeleteket mutatott be a Rézangyal

2016-11-30 | Hírszerkesztő

Közös termékkel jelentkezik Magyarország vezető pálinkamárkája és az egyik legnagyobb hazai tengerihal-importőr, a Hering-Trade Kft. A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé termékcsalád bemutató eseményén a gasztroszakma három ismert személyisége készített inspiráló ünnepi előételeket a hagyományos nemzeti gyümölcspárlatokkal ízesített lazacfilé szeletekből.

Pálinkával ízesített lazacfilé szeleteket mutatott be a Rézangyal

A Hering Trade Kft. és a Rézangyal pálinkamárka a Budapesti St. Andrea étteremben három ismert séf - Sipos András (Susu Bar and Restaurant), Bernát Dániel (Rézkakas), és Susánszky Ádám (Zing Burger) - közreműködésével mutatta be új termékcsaládját. A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé szeletek a Skóciában és Írországban nagy népszerűségnek örvendő Whiskey-vel ízesített lazac mintájára, a hagyományos nemzeti gyümölcspárlat és a kedvelt halfajta párosításával jött létre.A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé szeleteket hagyományos módon hideg füstölési eljárással készítik, azaz az eljárás során a lazacfilé hőmérséklete nem haladhatja meg a 28 °C –ot. A füstöléshez bükkfa forgácsot használnak fel, amelyet a szakemberek kifejezetten a lazac füstöléséhez ajánlanak. Így alakul ki a termékre jellemző karakteres ízvilág.

„A füstölt lazac és a pálinka remek ízpárosítás, különösen, ha az összetevők előkészítése során gondosan megválogatott, minőségi alapanyagokat használunk. A termék, a gyártási eljárások tökéletesítése után, a lehető legjobb ízélményt biztosítja a vásárlóinknak, fogyasztásra kész formában. Izgatottan várjuk, hogy hogyan fogadja a piac a terméket, nagyon szeretnénk, ha a jövőben további ízváltozatokkal is kibővíthetnénk a kínálatot” - mondta el Török Ferenc a Hering-Trade Kft. ügyvezető igazgatója.

A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé szeletek kétféle, barrique törkölypálinka és barrique szilvapálinka ízesítéssel kerülnek forgalomba. A barrique szilva- és törkölypálinka speciális, hordóban érlelt pálinkafajta. A tölgyfából készült hordóba töltött pálinka, a hordóban való legalább féléves érlelés során, kiegészül a fa jellegzetes íz- és illatvilágával. A barrique törkölypálinkában kiválóan előjönnek a „törkölyös”, markáns jegyek, remek párhuzamot alkotva a hordós érlelés adta tompa, kicsit kesernyés ízhatásokkal. Ezzel szemben a barrique szilvapálinka illatában édes fűszerek és gyógynövényes jegyek váltják egymást, amiben leginkább édeskömény, ánizs, pici gyömbér és szegfűszeg érezhető.

„Nagyon örülünk neki, hogy hosszú hónapok munkájának gyümölcsét végre bemutathatjuk a nagyközönségnek. A Rézangyal az egyik első olyan magyar pálinkamárka, amely termékeinek minősége tekintetében képes felvenni a versenyt a nagy nemzetközi alkohol brandekkel. Ennek megfelelően minden olyan partnerrel szívesen dolgozunk együtt, amely - hozzánk hasonlóan - nem ismer kompromisszumokat a minőség területén” - mondta el Haász Dömötör a Rézangyal Kft. marketingvezetője.

A gyártó a termék felhasználását elsődlegesen hidegtálakhoz, előételekhez ajánlja.

További Hírek

Két balatoni bor, egy Olaszrizling és Cabernet Franc lettek  a XIII. Országos és Nemzetközi Bio Borverseny csúcsborai!
Két balatoni bor, egy Olaszrizling és Cabernet Franc lettek a XIII. Országos és Nemzetközi Bio Borverseny csúcsborai!
2019-04-17

A Hortobágyon tizenharmadik alkalommal rendezték meg az Országos és Nemzetközi Bio Borversenyt, amelyet a Debreceni Borbarátok Társasága Egyesület szervezett és a Magyar Biokultúra Szövetség, a Magyar Ökogazdálkodók Szövetsége (MÖSZ), a Biokontroll Hungaria Nonprofit kft,  Hortobágy Község Önkormányzata, az Ökotúra Vendégház és a Debreceni Borozó című újság támogatott. Magyarország egyetlen bio borversenyén kizárólag az akkreditált ellenőrző, tanúsító szervezet által igazolt bio minősítésű termékekkel lehetett részt venni. 

Kihajózik a Balatoni KÖR – tartsatok velük, tartsatok velünk!
Kihajózik a Balatoni KÖR – tartsatok velük, tartsatok velünk!
2019-04-17

Rendhagyó helyszínre talált a Balatoni KÖR által életre hívott télen-nyáron nyitva tartó Balatont hirdető 2018/2019-es Gasztropiknik: a rendezvénysorozat utolsó állomása stílusosan a Balaton közepe lesz, ahol a pompás élőzene kiséretében elfogyasztott finom ételek-italok mellett bemutatásra kerül a legújabb Kóstold körbe kiadvány is. 

Jó helyek a Dél-Balatonon
Jó helyek a Dél-Balatonon
2019-04-16

Bár rengeteg online felület ajánl utazási tippeket, mégis legszívesebben a helyiek tanácsát fogadjuk meg. Így sokszor olyan helyekre juthatunk el, egyedi élményeket szerezve, amelyekről az útikönyvek sem írnak.

KI LESZ A BORÁSZOK BARÁTJA?
KI LESZ A BORÁSZOK BARÁTJA?
2019-04-11

A 2012-ben elindított díjat olyan civil személyiség kapja, aki tevékenységével kiemelkedő mértékben képviselte a magyar bor érdekeit és nagyban segítette a magyar borászok munkáját. Lássuk az idei Barátokat, akik a díj várományosai!

Jön az első Winelovers Champagne Week
Jön az első Winelovers Champagne Week
2019-04-11

Húsvét hétfőn egy igazi frissítő újdonság veszi kezdetét, a borimádók legnagyobb örömére. Az italvilág Ferrarija, a champagne mutatkozik be többféle formában az elegancia, a luxus és a kuriózumok kedvelőinek – mert a champagne ma már igazi életérzés.

Pezsgőkonferencia - Gondolatok a buborék körül a pezsgővilág hazai és nemzetközi nagyjaival!
Pezsgőkonferencia - Gondolatok a buborék körül a pezsgővilág hazai és nemzetközi nagyjaival!
2019-04-10

Május 30-án a hazai és nemzetközi pezsgővilág nagyjai gyűlnek össze, hogy bemutatkozzanak és szakmai vitát folytassanak egy önálló konferencián.

VIII. Gere Jazz – funky Villányban
VIII. Gere Jazz – funky Villányban
2019-04-10

A nyolcadik Gere Jazz idén nyáron a stílus egyik legvidámabb és legfesztelenebb irányzatával, a funkyval várja a látogatókat. A villányi Gere Attila Pincészetnél június 14-15-én a koncertek mellett a többi főszerepet ismét a borok és a gasztronómia játsszák.

Új logót kapott a magyar bor
Új logót kapott a magyar bor
2019-04-08

A Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai szervezetekkel együttműködésben létrehozta a magyar bor új márkakoncepcióját. Mostantól az egységes márkakoncepció részeként új logó, szlogen és üzenetrendszer támogatja a magyar borok kommunikációját belföldön és a világpiacon.

A külföldön eladott magyar borok negyedét a Lidl adta
A külföldön eladott magyar borok negyedét a Lidl adta
2019-04-05

Egy év alatt 20 milliónál is több palackot adott el az áruházlánc.

Villány mosolygós arca - Bemutatkozott a REDy új évjárata
Villány mosolygós arca - Bemutatkozott a REDy új évjárata
2019-04-05

A Villányi borvidék tavaly elindított, fiatalos, könnyed, mosolygós közösségi bora már az első évjáratával meghódította a fogyasztókat, a legtöbb pincénél hónapokkal ezelőtt elfogytak az első évben kihozott készletek. Nem kell azonban tovább várni a REDykre, hiszen április 4-én a budapesti Doblóban elstartolt a 2018-as évjárat.

Akciók

Villányi 2=3 hétköznapok 2019
Villányi 2=3 hétköznapok 2019
Szakadjon ki a stresszes, pörgős életből és töltsön el +1 pihentető hétköznapot Villányban: pincelátogatás, testmasszázs és wellness vár Önre.
Akció ideje: 2018-03-19 2019-12-31
Időtartam: 4 nap/3 éjszaka
Szállás: Bock Hotel Ermitage****
Ellátás: svédasztalos reggeli
Elhelyezés: 2 ágyas szobában
Részvételi díj: 48.000 Ft/3 éj/4 nap/2 fő-től
Varázslatos hétköznapok
Varázslatos hétköznapok
Itt a lehetőség, hogy Ön és párja pörgős, stresszes munkanapjait átvarázsoljuk romantikus hétköznapokká a Bock Hotel Ermitage-ban.
Akció ideje: 2018-03-19 2019-12-31
Időtartam: 3 nap/2 éjszaka
Szállás: Bock Hotel Ermitage****
Ellátás: program szerint
Elhelyezés: több szobatípus elérhető
Részvételi díj: 58.700 Ft/2 éj/2 fő-től

Programok

12. Ördögkatlan Fesztivál 12. Ördögkatlan Fesztivál
2019 július 30 -
2019 augusztus 03

Bock Borászat»

Bock Hotel Ermitage**** & Óbor Étterem»

Évi Virág - Ajándék»

Gere Tamás és Zsolt Pincészete»

Neiner Pince»

Polgár Pincészet»

Villány- Siklósi Borút Egyesület»

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet»

Deé Családi Pincészet»

Szél Fiai Fogadó és Cellárium»

Disznókő Szőlőbirtok és Pincészet»

Erzsébet Pince»

Gróf Degenfeld Kastélyszálló»

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Pincészet»