Alapbor
Aleatico
Alfenék
Aljbor
Alkohol
Alkoholok
Alkoholos erjedés
Alkoholtartalom
Alliés-féle fogó
Állóképes

Ki-kicsoda

Bárdos Benjámin
Bárdos Benjámin 1968-ban került a Helvéciai Állami Gazdásághoz, ahol borászként dolgozott. 1972-től a nagyrédei Szőlőskert Mg. Tsz. pincevezetője, majd az 1982-es részvénytársasággá történő átalakulást követően borászati igazgató. A Szőlőskertek Rt.-ben betöltött tisztsége
Áts Károly
Áts Károly 1979-1983 Soós István Borászati Szakközépiskola, Budafok. 1984-1988 Kertészeti Egyetem Borászati Kar, Üzemmérnöki diploma, Budapest. 1988-1994 Tokaj Kereskedőház: gyakornok, pincevezető helyettes, pincevezető. 1994-től Royal Tokaji Boszászati Zrt., főborász.
Berger Zsolt
Berger Zsolt A hagyományos kézműves borkészítésük alapja a hozamkorlátozással termesztett szőlő. A minőség titka számukra a csupán néhány fürtben koncentrálódó napenergiában, ásványianyag tartalomban rejlik, ami tőkénként kevesebb, mint 1 kg gyümölcsöt jelent. A