Kabinet
Káci
Kád
Kádár
Kadarka

Származás: Kis-Ázsia.

Tőke: Erős növekedésű, vesszői vastagok.

Fürt: Középnagy, bőven termő, könnyen rothadó.

Bor: Kitűnő, fűszeres és jellegzetes zamatú.

Elterjedés: Szekszárdi, Hajós-Bajai, Balatonfüred-Csopaki, Kunsági, Csongrádi borvidékek.

Kahlua
Kalap
Kálium-metabiszulfit
Kálium-piroszulfit
Kaolin

Ki-kicsoda

Babits László, id.
Babits László, id. A technikum elvégzése után a Magyar Állami Pincegazdaság Tolcsvai üzemegységében dolgoztott gyakornokként, majd a későbbiekben pincemesterként. 1973-1980 között, az egyetem elvégzése után az olaszliszkai TSZ-ben dolgozott szőlőtermesztési ágazatvezetőként.1980-tól
Bodó Judit
Bodó Judit Borász-szőlész előélete nem volt. A borral szinte a véletlen útján került kapcsolatba először Olaszországban. Közel 1 évig Dél-Tirolban próbálta 2 kisebb családi pincészetben ellesni a szőlészet-borászat gyakorlati feladatait. 2000-es évjárattól kezdve